LINSER INDUSTRIE SERVICE SERBIA

REZERVNI DELOVI ZA GRAĐEVINSKU MEHANIZACIJU

Proizvodi

Naši proizvodi se proizvode od najboljih materijala u klasi i sklapaju koristeći najbolje i najnaprednije tehnologije u industriji. Ponosni smo što stavljamo svoj pečat kvaliteta i odobrenja na svaki naš proizvod i sigurni smo da ćete biti zadovoljni rezultatima. Pogledajte šta proizvodimo ovde.

Odaberite naš proizvod – LIS donji stroj i komponente donjeg stroja za bagere i buldožere i uvjerite se da ste napravili pravi izbor za svoje poslovanje. Zajedno sa vrhunskim inženjerima i tehničarima nastojimo da proizvodimo kvalitetne proizvode koji zadovoljavaju stroge industrijske standarde. Sa sigurnošću i udobnošću uvek na umu, svaki od njih pravimo pažljivo i precizno.

Naše proizvode već godinama koriste najveći proizvođači originalne opreme – sada možete da pratite njihove stope. Razvijene od strane našeg tima talentovanih dizajnera i inženjera, naše gusenice za bagere su jedinstvene. Sa raznim veličinama i modelima, nećete biti razočarani. Uz našu 100% garanciju, uvereni smo da ćete napraviti pravi izbor. Pogledajte šta proizvodimo ovde.

HODNI STROJ
GUMENE GUSENICE
ZUBI I KORPE
REZERVNI DELOVI