LINSER INDUSTRIE SERVICE SERBIA

REZERVNI DELOVI ZA GRAĐEVINSKU MEHANIZACIJU

LINSER Industrie Service GMBH

Linser Industri Service GmbH je nemački proizvođač LIS rezervnih delova i opreme za građevinske mašine, osnovan 1992. godine. Kompanija je poznata kao dobavljač svih komponenti za hodni stroj guseničara,lanci,papuče,rolne,zupčanici,pogonski točkovi kao i kompletne donje strojeve .Linser Industrie Service Serbia Branch office osnovana je 2009.godine i pokriva teritoriju Srbije,BiH,Crne Gore,Severne Makedonije i Kosova.Veliki proizvođači građevinskih mašina kao što su Liebherr ,Volvo i mnogi drugi odabrali su LINSER i potvrdili OEM kvalitet njegovih delova koje im isporučuje.

Glavni asortiman proizvoda uključuje delove i komponente donjeg stroja, gumene gusenice za bagere, alate za zemljane radove, zube kašike i kompletne kašike bagera. Pored toga, asortiman uključuje i rezervne delove za motore, hidrauliku, šasiju i menjač. Dizajniran za bagere, buldožere, mini bagere i drugu kompaktnu građevinsku opremu.Implementacija LIS tehničkog odeljenja učinila je porodičnu kompaniju proizvođačem OEM delova i snabdevačem nekolio vodećih Evropskih  kompanija koje proizvode građevinske mašine i opremu.Pri tom nismo ograničeni samo na isporuku rezervnih delova ,već i sastavljamo grupe gusenica ili donjih strojeva spremnih za upotrebu.LIS ima takođe u svom asortimanu i najkvalitetnije gumene gusenice,papuče,alate za zemljane radove i još dosta opreme za građevinsku mehanizaciju.LINSER ima svoje podružnice u Danskoj,Mađarskoj,Češkoj,Poljskoj,Estoniji,Bugarskoj i Srbiji.

NEDOSTATAK ISPRAVNIH DELOVA VEOMA OTEŽAVA POSAO!

Sada su vam dostupni OEM kvalitetni delovi kompanije Linser Industrie Service GmbH direktno iz Nemačke. ​ Uložili smo više od 20 godina iskustva u naše proizvode da bismo obezbedili proizvode koji su vam potrebni

Da li vam nedostaju pravi delovi?
LIS će ih obezbediti.